The Condiment Book - Dinhut, Claire; - Prospero Internetes Könyváruház

The Condiment Book: A Brilliantly Flavourful Guide to Food's Unsung Heroes
 
A termék adatai:

ISBN13:9781526669780
ISBN10:1526669781
Kötéstípus:Keménykötés
Terjedelem:192 oldal
Méret:210x148 mm
Nyelv:angol
690
Témakör:

The Condiment Book

A Brilliantly Flavourful Guide to Food's Unsung Heroes
 
Kiadó: Bloomsbury Publishing
Megjelenés dátuma:
Kötetek száma: Hardback
 
Normál ár:

Kiadói listaár:
GBP 14.99
Becsült forint ár:
7 665 Ft (7 300 Ft + 5% áfa)
Miért becsült?
 
Az Ön ára:

6 669 (6 351 Ft + 5% áfa )
Kedvezmény(ek): 13% (kb. 996 Ft)
A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
Kattintson ide a feliratkozáshoz
 
Beszerezhetőség:

Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Nem tudnak pontosabbat?
 
  példányt

 
Hosszú leírás:
The definitive condiment compendium by expert and TikTok sensation Claire Dinhut aka Condiment Claire

'A love letter to the most underrated ingredients in your kitchen - fresh, fun and genuinely useful. (Though don't make me choose between mustard and butter.)' - Felicity Cloake

'An utterly indispensable guide to flavour and eating well' - Nicola Lamb

Are you Team Ketchup or Team Mustard? What are your Top 3 condiments? And is butter really a condiment? Let Claire guide you through the condiment world of flavour starting with the Classics that we all know and love - Ketchup, Mayonnaise, Mustard and Butter - right through to Hot Sauces, Ferments and Pickles (think Miso and Kimchi), Dressings & Oils, Fruit in Jars and Dips.

With illustrations and charts throughout, The Condiment Book covers everything from failsafe recipes for much-loved condiments, hundreds of variations and flavour pairings, condiments from across the globe, fascinating historical facts (did you know that Aztecs used chillis as a weapon?) - it is the definitive guide to this class of food that isn't strictly necessary yet to most of us is indispensable.