The Garden Forager - Nozedar, Adele; - Prospero Internetes Könyváruház

The Garden Forager: Edible Delights in your Own Back Yard
 
A termék adatai:

ISBN13:9780224098892
ISBN10:0224098896
Kötéstípus:Keménykötés
Terjedelem:224 oldal
Méret:188x140x26 mm
Súly:520 g
Nyelv:angol
Illusztrációk: Full colour throughout
0
Témakör:

The Garden Forager

Edible Delights in your Own Back Yard
 
Kiadó: Square Peg
Megjelenés dátuma:
 
Normál ár:

Kiadói listaár:
GBP 14.99
Becsült forint ár:
7 869 Ft (7 495 Ft + 5% áfa)
Miért becsült?
 
Az Ön ára:

6 689 (6 371 Ft + 5% áfa )
Kedvezmény(ek): 15% (kb. 1 180 Ft)
A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
Kattintson ide a feliratkozáshoz
 
Beszerezhetőség:

Bizonytalan a beszerezhetőség. Érdemes még egyszer keresni szerzővel és címmel. Ha nem talál másik, kapható kiadást, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!
Nem tudnak pontosabbat?
 
 
Hosszú leírás:

Revitalise your recipes with the joys and satisfaction of foraged ingredients from your garden and beyond.

In high-end restaurants and in the home, more and more cooks have unearthed the pleasures of using natural, foraged ingredients. But, what few realise is that you don't necessarily have to go rootling in hedgerows or woodlands to find them.

Many of our own gardens contain an abundance of edible and medicinal plants, grown mainly for their ornamental appearance. Most gardeners are completely unaware that what they have actually planted is a rather exotic kitchen garden.

The Garden Forager explores over 40 of the most popular garden plants that have edible, medicinal or even cosmetic potential, accompanied by recipes, remedies, and interesting facts, and illustrated throughout in exquisite watercolours by Lizzie Harper.

This beautifully illustrated book redefines how we look at our gardens and unleashes the unknown potential of everyday plants - making it a must-have for anyone interested in gardening, cooking, or foraging.

'jammed full of fascinating garden lore, culinary history and clever recipes' Susan Low, Delicious