• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    The Lotus and the Artichoke - Indochinese: A culinary adventure with over 50 vegan recipes

    The Lotus and the Artichoke - Indochinese by Moore, Justin P.;

    A culinary adventure with over 50 vegan recipes

    Sorozatcím: Edition Kochen ohne Knochen;

      • 13% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 16.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        8 097 Ft (7 712 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 13% (cc. 1 053 Ft off)
      • Discounted price 7 045 Ft (6 709 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Ventil Verlag
    • Megjelenés dátuma 2024. június 14.

    • ISBN 9783955752064
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem128 oldal
    • Méret 220x180 mm
    • Súly 339 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 60
    • 620

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Experience the unique collaboration of Indian & Chinese tastes with this collection of recipes inspired by 10 journeys across the Indian subcontinent. Enjoy delicious soups, fantastic appetizers, mouthwatering noodles, bombastic rice dishes, saucy vegetables, sweet treats & other delights you can easily make in your own kitchen. For adventurers, cooks & food lovers of all kinds! Justin's newest cookbook, The Lotus and the Artichoke - INDOCHINESE is his second book to focus on adventures in India. Justin has been to India 10 times and spent over 2 years on the subcontinent. This book is dedicated to the delightful, delicious fusion of Indian & Chinese cooking, a tradition which began over 250 years ago. The exact origins are debated, the combinations and creations are often surprising - but the exceptional art and incredible tastes of Indo-Chinese is undeniably legendary! Indo-Chinese food is loved around the world - primarily by South Asians and generations of folks that have built thriving communities (and culinary traditions) far beyond the borders India. Restaurants across India (and abroad) cook up bold interpretations of Chinese dishes - and many unique innovations you'd struggle to find in China! Although Indo-Chinese food remains under-represented in the global mainstream, this is changing rapidly. Major cities around the world have opened dedicated Indo-Chinese restaurants. Others are expanding menus as love for the cuisine grows and culinary horizons expand. Most restaurants in India feature several classic Indo-Chinese dishes, such as Vegetable Manchurian, Hakka Noodles, and Sezchuan Fried Rice. 'Chinese' restaurants in India generally serve food adapted to Indian flavours and palates, including spices and ingredients more common to South Asian cuisine. In recent decades, cooks - as well as foodies and families - in India have gradually focused more on origins and 'authenticity'. Many hotel and restaurant kitchens now proudly employ chefs specially trained in the art of Indo-Chinese cuisine. You probably already know that India is a paradise for vegetable lovers & spice addicts. Indo-Chinese is an exciting side journey into a world of bombastic soups, noodles, rice dishes, dumplings, pancakes - and so much more!

    Több