
The Nature of Nutraceuticals
History, Properties, Sources, and Nanotechnology
Sorozatcím: AAP Advances in Nutraceuticals;
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 200.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 10 122 Ft off)
- Discounted price 91 098 Ft (86 760 Ft + 5% áfa)
101 220 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó Apple Academic Press
- Megjelenés dátuma 2025. március 19.
- ISBN 9781774917022
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem488 oldal
- Méret 234x156 mm
- Súly 1060 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 11 Illustrations, black & white; 14 Illustrations, color; 3 Halftones, color; 11 Line drawings, black & white; 11 Line drawings, color 696
Kategóriák
Rövid leírás:
Overviews health benefits of various natural sources such as fruits, vegetables, herbs, and spices. Covers history of nutraceuticals, their advantages and disadvantages, and the various nutrients found in natural food sources. Examines current state of nutraceuticals and their use in various fields including medical, commercial, and nano.
TöbbHosszú leírás:
This new book provides a comprehensive overview of the health benefits of various natural sources such as fruits, vegetables, herbs, and spices. It covers multiple topics, including the history of nutraceuticals, their advantages and disadvantages, and the various nutrients found in natural food sources. The book also provides detailed advice on how to incorporate nutraceuticals into a healthy diet and helpful tips on identifying and purchasing nutraceuticals.
This book examines the current state of nutraceuticals, including their development and use in the medical and commercial fields. It also looks at the potential for developing new nutraceuticals in the future. It covers nanotechnology-based nutraceuticals, role of nanotechnology in nutraceuticals, and the use of nanoparticulate delivery system in nutraceuticals.
TöbbTartalomjegyzék:
PART I: NUTRACEUTICAL HISTORY AND HUMAN HEALTH 1. A Brief History of Nutraceuticals 2. Nutraceuticals and Human Health 3. Role of Microbial Nutraceutical in Promoting Human Health 4. Role of Fruit Nutraceuticals in Gut-Related Diseases PART II: NANOTECHNOLOGY-BASED NUTRACEUTICALS 5. Role of Nanotechnology in Nutraceuticals 6. Nanotechnology-Based Smart Pharmaceutical Nanocarriers for Nutraceutical Delivery 7. Uses of Nanoparticulate Delivery System in Nutraceuticals PART III: PROPERTIES OF IMMUNOBOOSTERS 8. Nutraceuticals as Immunomodulators 9. Role of Nutraceuticals as Antioxidants PART IV: MISCELEANEOUS AND NATURALLY OCCURRING NUTRACEUTICALS 10.Curcumin as a Nutraceutical: The Golden Indian Saffron 11. A Nutraceutical Approach for Metabolic Syndrome 12. Oligosaccharides as Nutraceuticals 13. Role of Nutraceuticals in Oral Health 14. Traditional Herbal Approaches Used for Neurological Disorders 15. Medicinal Micronutrients and Macronutrients 16. Overview and History of Natural Products
Több