
Transient Ladle Reactions Involving Al, Ti and O in Molten Fe
-
5% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 79.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 5% (cc. 1 676 Ft off)
- Discounted price 31 836 Ft (30 320 Ft + 5% áfa)
33 511 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó LAP Lambert Academic Publishing
- Megjelenés dátuma 2010. január 1.
- ISBN 9783843355162
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem220 oldal
- Súly 310 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
It has been suggested that Ti-containing inclusions could cause clogging of the submerged entry nozzle, decrease continuous casting productivity, and is a source of surface defects on the steel products. It is the aim of this project to investigate whether the existence of Ti-containing inclusions can be the results of transient conditions, which can be caused by (i) local and temporary variation of the Ti/Al, (ii) fluctuations in melt temperature and (iii) changes in O availability. The approach undertaken in this study is to simulate transient conditions for the Fe-Al-Ti-O melts and sample the melts as a function of time during a time period that is of relevance to industrial ladle processing. The samples are characterized for inclusion shape, size and chemistry through scanning electron microscopy (SEM), inclusion structure and detailed chemistry through transmission electron microscopy (TEM) and chemical analysis. The influences of the following variables on the inclusion characteristics have been investigated: 1) Ti source, 2) Ti vs. Al ratio, 3) temperature and 4) time between Al and Ti additions. The starting O content was in all cases in the range between 330-460 ppm.
Több