• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Ultra-Processed People: Why Do We All Eat Stuff That Isn?t Food ? and Why Can?t We Stop?

    Ultra-Processed People by Tulleken, Chris van;

    Why Do We All Eat Stuff That Isn?t Food ? and Why Can?t We Stop?

      • 15% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 10.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        5 562 Ft (5 297 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 15% (cc. 834 Ft off)
      • Discounted price 4 728 Ft (4 502 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Penguin
    • Megjelenés dátuma 2024. május 2.
    • Kötetek száma B-format paperback

    • ISBN 9781529160222
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem oldal
    • Méret 198x129x27 mm
    • Súly 330 g
    • Nyelv angol
    • 708

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    NOW WITH TWO BONUS CHAPTERS INCLUDING AN FAQ

    THE NUMBER ONE SUNDAY TIMES BESTSELLER
    FORTNUM & MASON'S DEBUT FOOD BOOK OF THE YEAR 2024
    A TIMES AND SUNDAY TIMES SCIENCE BOOK OF THE YEAR 2023
    AN ECONOMIST, DAILY MAIL, GOOD HOUSEKEEPING and AMAZON BEST BOOK OF THE YEAR 2023
    SHORTLISTED FOR WATERSTONE'S BOOK OF THE YEAR 2023
    Chosen by the SUNDAY TIMES, GUARDIAN, FT and DAILY MAIL as one of their BEST SUMMER BOOKS OF 2023

    As seen on Chris' BBC documentary about ultra-processed foods, Irresistible: Why We Can't Stop Eating'


    'Clearly a brilliant book' James O'Brien

    'If you only read one diet or nutrition book in your life, make it this one' Bee Wilson

    'A devastating, witty and scholarly destruction of the shit food we eat and why' Adam Rutherford

    ---

    An eye-opening investigation into the science, economics, history and production of ultra-processed food.


    It's not you, it's the food.

    We have entered a new 'age of eating' where most of our calories come from an entirely novel set of substances called Ultra-Processed Food, food which is industrially processed and designed and marketed to be addictive. But do we really know what it's doing to our bodies?

    Join Chris in his travels through the world of food science and a UPF diet to discover what's really going on. Find out why exercise and willpower can't save us, and what UPF is really doing to our bodies, our health, our weight, and the planet (hint: nothing good).

    For too long we've been told we just need to make different choices, when really we're living in a food environment that makes it nigh-on impossible. So this is a book about our rights. The right to know what we eat and what it does to our bodies and the right to good, affordable food.


    Number 1 Sunday Times bestseller, August 2023

    Több