A termék adatai:
ISBN13: | 9780593320402 |
ISBN10: | 0593320409 |
Kötéstípus: | Keménykötés |
Terjedelem: | 336 oldal |
Méret: | 0x0x0 mm |
Súly: | 568 g |
Nyelv: | angol |
700 |
Témakör:
Very Good Bread
The Science of Dough and the Art of Making Bread at Home: A Cookbook
Kiadó: Knopf Publishing Group
Megjelenés dátuma: 2024. november 5.
Normál ár:
Kiadói listaár:
USD 40.00
USD 40.00
Az Ön ára:
14 529 (13 837 Ft + 5% áfa )
Kedvezmény(ek): 8% (kb. 1 263 Ft)
A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
Kattintson ide a feliratkozáshoz
Kattintson ide a feliratkozáshoz
Beszerezhetőség:
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.