• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Yak Milk: Processing Methods and Production Technology

    Yak Milk by Selvamuthukumaran, M.;

    Processing Methods and Production Technology

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 195.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        98 689 Ft (93 990 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 9 869 Ft off)
      • Discounted price 88 821 Ft (84 591 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1
    • Kiadó CRC Press
    • Megjelenés dátuma 2025. május 15.

    • ISBN 9781032584706
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem160 oldal
    • Méret 234x156 mm
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 19 Illustrations, black & white; 19 Line drawings, black & white; 23 Tables, black & white
    • 700

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    The domestic yak (Bos grunniens), a species of long-haired domestic cattle, is found in India, Nepal,
    China, Pakistan, Mongolia, Russia, and Serbia. The milk derived from yak possesses great nutritional potential. This book describes various processed products derived from yak milk, such as cream, butter, ghee, yoghurt, and milk powder.

    Több

    Hosszú leírás:

    The domestic yak (Bos grunniens), a species of long-haired domestic cattle, is found in India, Nepal, China, Pakistan, Mongolia, Russia, and Serbia. The milk derived from yaks has great nutritional potential, with protein of 4.8?5.9%, fat of 5.6?7.5%, and total solids of 17.0?17.9% in comparison with the milk from other bovine animals. This book describes various processed products derived from yak milk, such as cream, butter, ghee, yoghurt, and milk powder. It explains techniques used for the extraction of bioactive constituents from yak milk. This book also addresses various packaging and quality assurance issues of various products derived from yak.


    Key Features:



    • Characterizes the composition of milk obtained from different yak species

    • Reviews indigenous processing tactics for yak milk

    • Addresses various packaging and quality assurance issues of various products derived out of yak

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Production and consumption statistics, standards and labeling legislations about yak milk along with its processed products in and around the world. Composition of milk obtained from different Yak species. Bioactive properties and extraction of peptides from yak milk. Yak milk: Novel Fluid milk processing tactics. Yak milk: Drying Concern for Powder Preparation. Yak Milk: Acid Coagulated Streams of Products. Yak milk: fermented products and its health benefits. Yak Milk: In Depth Technological Description about Fat derived Constituents. Yak Milk: Heat Desiccated Products Discussion. Yak Milk: Packaging Approaches for its Milk and Products. Quality Assurance of Processed Products from Yak Milk. Market potential of processed products derived from yak milk.

    Több